Is deze nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier voor de online versie.
nieuwsbrief header
Nieuwsbrief Een beetje vakantie tijdens het werk
 
 
Een beetje vakantie tijdens het werk

 In deze nieuwsbrief:

devider
Een beetje vakantie in Deventer tijdens het werk
Een beetje vakantie in Deventer tijdens het werk
 

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor 16 panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities. De collega's verbleven in een vakantiehuisje; ’s avonds werd er gezamenlijk gekookt en nagepraat. Stan Geelen: “Een beetje vakantie tijdens werk.”  

devider
Nauwere samenwerking met Waterschap Brabantse Delta

Twee jaar geleden vroeg Waterschap Brabantse Delta aan Parkstad Inspecties om te adviseren over de veiligheid van hun elektrische bedrijfsvoering. In de vorm van een audit. “Frank Smits heeft duidelijk de hoofdlijnen neergezet,” aldus Marc Roelen van Waterschap Brabantse Delta. “Hij weet wat veranderingen in de wetgeving concreet betekenen voor onze organisatie.”

 
Nauwere samenwerking met Waterschap Brabantse Delta
devider
Convenant EBI en PI met Roodenburg
Convenant EBI en PI met Roodenburg
 

Parkstad Inspecties verricht voor Roodenburg de SCIOS Scope 1, 2, 6 en 7a inspecties aan stookinstallaties en brandstofleidingen. Al meer dan vijf jaar hebben we hiervoor een convenant, tot volle tevredenheid van beide partijen. Rens de Witte van Roodenburg: “De inspecteurs van Parkstad Inspecties denken goed mee en handelen flexibel en snel."

devider
Enthousiaste cursisten

Dit voorjaar gaven we enkele vijfdaagse instructies voor de NEN 3140 installatieverantwoordelijke en de werkverantwoordelijke (IV/WV). Vier deel-nemers vertellen enthousiast over hun deelname. Eric Biemans van Xycarb: "Ik heb tijdens de cursus zoveel kennis en ervaring opgedaan dat ik het geleerde met vertrouwen binnen ons bedrijf direct in de praktijk kan brengen."

 
Enthousiaste cursisten
devider
Goed om te weten
Goed om te weten
 
devider
Parkstad Inspecties Volg ons op twitter linkedin
devider
Breinderveldweg 11, 6365 CM Schinnen
T: +31 (0) 88 467 7300 · www.parkstad-inspecties.nl · info@parkstad-inspecties.nl
 
slogan
 
Liever geen nieuwsbrief? Klik hier om u af te melden.