U bent hier: Home Energie EED audit

EED audit

U hebt meer dan 250 medewerkers of een jaaromzet van meer dan € 50 miljoen en een jaarlijks balanstotaal van meer dan € 43 miljoen. U streeft naar bewustwording van het energiegebruik en inzicht in energiebesparingsmogelijkheden. Wij helpen grote organisaties met het verduurzamen en het besparen van energiekosten. Wij voeren de EED-richtlijn uit. U ontvangt van ons een helder en uitgebreid rapport met de mogelijkheden om energie te besparen.

Met de EED (Europese Energie-Efficiency Richtlijn) verplicht de overheid grote ondernemingen om één keer per vier jaar een Energie Audit af te nemen. Dat begint met het verzamelen en analyseren van meetgegevens. Wij zijn helemaal thuis in (online/offline) energiemonitoring en het opstellen van energielabels voor utiliteitsgebouwen (EPA-U). We zijn vooral pragmatisch. Investeren in duurzaamheid loont; zeker op lange termijn. 

Uitzondering EED-richtlijn

Voor veel grote ondernemingen geldt de auditplicht niet. Zij voeren al standaard een audit uit. Bijvoorbeeld bedrijven die deelnemen aan de Meerjarenafspraak energie-efficiëntie 2001-2020 (MJA3) of bedrijven met een internationaal erkend energie- of milieubeheerssysteem. Daarnaast kan het bevoegd gezag geheel of gedeeltelijke vrijstellingen verlenen. 

EED audit
  • Goed opgeleide en gecertificeerde energieadviseurs
  • Onafhankelijk en objectief advies
  • Landelijk dekkend
  • Heldere rapportages

Zij kozen ook voor parkstad Inspecties

disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign