SCIOS Scope 10 brandrisico-inspectie

U wilt inzicht in de mogelijke oorzaken van brand binnen uw gebouwen. Het zijn bedreigingen voor uw bedrijfscontinuïteit. In veel gevallen vraagt een verzekering dat u als gebouweigenaar maatregelen neemt om brand te voorkomen.

NTA 8220 keuring met SCIOS Scope 10 kwaliteit

Parkstad Inspecties biedt de SCIOS Scope 10 brandrisico-inspectie voor elektrisch materieel, gebaseerd op de NTA 8220, waarvoor de verzekeringsbranche in het algemeen kiest. 

Tijdens de keuring kijken wij niet alleen naar de vaste elektrische installaties. Wij kijken ook naar de elektrische veiligheid van risicovolle apparaten en machines. Deze kunnen eveneens verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van brand. U ontvangt van ons een duidelijke rapportage met de risico verhogende afwijkingen, zodat u deze kunt (laten) verhelpen.

Als SCIOS gecertificeerd bedrijf zijn wij bevoegd om de inspectie te registreren in het SCIOS-portaal met adres en installatie-eigenschappen. Vertegenwoordigers van verzekeringsmaatschappijen en SCIOS-gecertificeerde bedrijven hebben toegang tot dit portaal. Ook Installatieverantwoordelijken kunnen toegang vragen voor hun eigen adres(sen).

In het portaal wordt de inspectie geregistreerd:

  • met constateringen bij afkeuringspunten;
  • zonder constateringen bij goedkeuring van de installatie.

Volgens de Arbowet heeft elke werkgever de verplichting doeltreffende maatregelen te nemen voor de veiligheid en gezondheid van de werknemers. Met een NEN 3140 keuring voldoet u aan de eisen van de Arbowet. Dan voeren wij ook diverse metingen uit om aanraakspanningen uit te sluiten. Wij kunnen beide inspecties voor u verzorgen.

  • Goed opgeleide en ervaren e-inspecteurs
  • Onafhankelijk en objectief advies
  • Inspecteurs in heel Nederland
  • SCIOS gecertificeerde scopes 8, 9, 10 en 12
  • Heldere rapportages

Zij kozen ook voor parkstad Inspecties

disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign