Thermografisch onderzoek

U wilt inzicht in de mogelijke oorzaken van brand binnen uw organisatie. Het zijn immers bedreigingen voor uw bedrijfscontinuïteit. Tijdig ingrijpen voorkomt dat machines en systemen uitvallen of dat er brand ontstaat. En dat terwijl uw installaties gewoon in bedrijf zijn.

Onze thermografische foto’s tonen waar gevaar dreigt. Met de warmtebeeldcamera brengen wij onder meer overbelaste eindgroepen, slechte verbindingen, aanlopende overbrengingen, warmtelekken aan het licht. De warmtebeeldcamera maakt tweedimensionale warmtebeelden en bepaalt nauwkeurig de temperatuurverdeling. Hotspots komen direct aan het licht. Steeds vaker vragen verzekeringen om thermografisch onderzoek of ze geven korting op de premie als u geregeld zo'n onderzoek laat uitvoeren.

NPR 8040-1

De inspecteurs van Parkstad Inspecties werken volgens de praktijkrichtlijn NPR 8040-1. Hiermee bent u verzekerd van een professionele analyse en een betrouwbare, gedetailleerde rapportage, die ook nog eens wordt beoordeeld door een inspecteur met een Level 1 thermografie-opleiding. Een thermografisch onderzoek is bij ons gratis als onderdeel van een volledige NEN 3140 keuring.

  • Goed opgeleide en ervaren e-inspecteurs
  • Onafhankelijk en objectief advies
  • Inspecteurs in heel Nederland
  • SCIOS gecertificeerde scopes 8, 9, 10 en 12
  • Heldere rapportages

Zij kozen ook voor parkstad Inspecties

disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign