U bent hier: Home Partners

Een overzicht van onze partners

  • Alles
  • E-inspecties
  • Stookinspecties
  • Energie
  • Meetapparatuur
  • Opleidingen

E-inspecties

Parkstad Inspecties Noordwijkerhout
Website

Parkstad Inspecties Noordwijkerhout

Aartman van Giesen Elektrotechniek verzorgt onder het label van Parkstad Inspecties de inspecties NEN 3140 en NEN 1010 voor elektrische installaties. De inspecteurs werken volgens de kwaliteitsstandaarden van SCIOS en van Parkstad Inspecties.

Delta Lloyd: ElektraGarant
Website

Delta Lloyd: ElektraGarant

ElektraGarant is de brandrisico-inspectie van Delta Loyd voor elektrische installatie en risicovolle apparaten. Zo krijgt u inzicht in:
-    De brandrisico’s van de elektrische installatie in uw bedrijf.
-    De brandrisico’s van elektrische apparaten en verlengsnoeren in uw bedrijf. 
-    De oorzaken van die brandrisico’s.
-    De maatregelen die u kunt nemen om afwijkingen te herstellen.
Als erkend en onafhankelijk inspectiebedrijf voert Parkstad Inspecties deze brandrisico-inspecties voor Delta Loyd uit. 

 

Interpolis: Elektracheck
Website

Interpolis: Elektracheck

Elektracheck is de elektra-inspectie volgens NEN 3140 van Interpolis. Na deze inspectie weet u hoe veilig uw elektrische installatie is in gebruik, aanraking en brandveiligheid. Belangrijk om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. De ElektraCheck bestaat uit een visuele inspectie van uw bedrijf. Aangevuld met metingen, beproevingen en een thermografisch onderzoek. U krijgt een vakkundig advies met een uitgebreide rapportage. Deze dienst wordt uitgevoerd door Parkstad Inspecties.

Energie

Interflon
Website

Interflon

Interflon maakt smeermiddelen waarmee bedrijven problemen oplossen en kosten besparen. Interflon is wereldwijd actief op het gebied van het verlagen van onderhoudskosten en energieverbruik met smeermiddelen die de wrijving sterker verlagen dan gewone petrochemische smeerstoffen. De metingen van Parkstad Inspecties laten telkens weer zien hoeveel energiebesparing dit oplevert. 

Nexus
Website

Nexus

Nexus is leverancier van het energiemonitoringsysteem NexBox. Dit modulaire meetsysteem geeft alle relevante informatie over energieverbruiken, zoals kWh, water en gas maar ook procesparameters en bedrijfstijden. Parkstad Inspecties past dit systeem toe bij een groot aantal opdrachtgevers, voor permanente metingen.

Meetapparatuur

Fluke Corporation
Website

Fluke Corporation

Fluke Corporation is wereldmarktleider in de productie, de distributie en het onderhoud van elektronische test- en meetinstrumenten en software.  Parkstad Inspecties is officieel dealer van Fluke meetapparatuur

 

Mors Smitt
Website

Mors Smitt

Mors Smitt (voorheen Nieaf-Smitt B.V.) is producent van elektrotechnische meet- en schakelapparatuur en (draagbare) test- en meetinstrumenten. Parkstad Inspecties is officieel dealer van Nieaf Smitt meetapparatuur

GMC Instruments
Website

GMC Instruments

GMC-Instruments Nederland is een nationaal opererend bedrijf voor verkoop, service en distributie van een uitgebreid programma industriële meet & regelapparatuur en Test & meetapparatuur. Parkstad Inspecties is officieel dealer van GMC meetapparatuur.

Opleidingen

Alcaleph Opleiding, Training & Adviezen
Website

Alcaleph Opleiding, Training & Adviezen

Acaleph Opleiding, Training & Adviezen is gespecialiseerd in het verzorgen van veiligheidsopleidingen en veiligheidgerelateerde begeleiding en adviestrajecten. Acaleph is door de Koninklijke PBNA uitgeroepen tot ‘Beste VCA Opleider van Nederland’. Parkstad Inspecties verzorgt voor Acaleph de NEN 3140 instructies over elektrische veiligheid.

Quercus Technical Services
Website

Quercus Technical Services

Quercus Technical Services verzorgt onder meer hoogwaardige voor elektrotechnische trainingen voor:

  • Laagspanning: NEN 1010 en NEN 3140
  • Hoogspanning: NEN 3840 en NEN-EN-IEC 61936-1
  • Explosieveiligheid: ATEX, CompEx en IECEx 05

Quercus en Parkstad Inspecties werken samen op het gebied van laagspanningsopleidingen.

Certium
Website

Certium

Certium mag alle examens afnemen voor schema’s voor elektrotechniek van Stipel en SCIOS. Parkstad Inspecties neemt STIPEL-examens af onder toezicht van dit onafhankelijk examenbureau. SCIOS-examens neemt Parkstad Inspecties zelfstandig af. Certium is door de Raad van de Accreditatie geaccrediteerd voor de kwaliteitsnorm voor persoonscertificatie, de ISO/IEC 17024:2012. 

Logic-All
Website

Logic-All

Logic-All is opleider en adviseur voor veiligheid, arbo, verkeer, transport en logistiek. Parkstad Inspecties verzorgt voor Logic-All het NEN 3140 advies en de instructies over elektrische veiligheid. Klik hier voor meer informatie.

Boels Training
Website

Boels Training

Boels Training verzorgt praktische trainingen voor professionals: veilig werken met de erkende certificaten waar opdrachtgevers om vragen. Parkstad Inspecties verzorgt voor Boels Training de NEN 3140 instructies over elektrische veiligheid. Klik hier voor meer informatie. 

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
In heel Nederland

Onze inspecteurs en adviseurs wonen verspreid door het hele land en werken bij opdrachtgevers in heel Nederland. Ondersteuning krijgen ze vanuit het kantoor in Schinnen (L).

disclaimer privacy colofon sitemap