Werken bij Parkstad Inspecties

Stap in de wereld van Parkstad

Een veilige en duurzame omgeving voor nu en in de toekomst, dat wensen wij ons allemaal. Bij Parkstad dragen wij een steentje bij om de wereld van onze opdrachtgevers met inspecties, adviezen en opleidingen veiliger en duurzamer te maken. Ons bedrijf groeit hard. Momenteel telt onze organisatie 65 medewerkers. We worden groter, maar ook elke dag beter. 
 

Samen sterk voor kwaliteit

Wij zijn een hoogwaardig kennisbedrijf dat bijdraagt aan een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving. We zijn een deskundige, onafhankelijke en mensgerichte partner voor bedrijven, organisaties en overheidsinstanties in heel Nederland. Wij streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid van onze dienstverlening en kijken verder dan de normen. Ons motto ‘Veiligheid meer dan norm’ sluit hierbij aan. Wij maken van veiligheid een prioriteit. Wij zorgen ervoor dat de elektrotechnische en stookinstallaties van onze opdrachtgevers veilig, duurzaam en bedrijfszeker zijn. Daarnaast zorgt Parkstad ervoor dat haar werknemers hun werk veilig kunnen uitvoeren.  

Onze werknemers wonen verspreid door het hele land en werken in hun eigen regio. Onze hoofdvestiging is in Schinnen, in het mooie Limburgse heuvellandschap. Bovendien hebben we een vestiging in het centraal gelegen Den Bosch. Als inspecteur werk je veel op afstand. Samen zorgen we ervoor dat we nauw in contact blijven en gemakkelijk toegankelijk en zichtbaar zijn voor elkaar. Zo bevorderen wij onze samenwerking. 

Om onze kwaliteit continu te waarborgen voor onze opdrachtgevers, worden inspecteurs periodiek opgeleid en bijgeschoold. Hierdoor hebben wij inspecteurs en adviseurs in dienst die over een hoog kennisniveau beschikken. Dit betekent ook dat we dichtbij het vuur zitten; een aantal werknemers van ons neemt deel aan diverse branche- en normcommissies. 
 

Het eerlijke verhaal

Wij voeren onafhankelijke inspecties uit. We zijn kritisch, maar eerlijk. We vertellen het eerlijke verhaal en keuren niet meer af dan noodzakelijk. Wij geven opdrachtgevers zekerheid over de kwaliteit en de betrouwbaarheid van hun installaties. Met een onafhankelijk advies weten ze waar ze aan toe zijn. Dat vinden wij belangrijk. 
 

Wat je ervoor terug krijgt

Werken bij Parkstad is hard werken, maar daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug. Ons doel is het vertrouwen te winnen van zo veel mogelijk bedrijven, organisaties en overheidsinstanties in heel Nederland, zodat zij de weg naar ons vinden. Dit kunnen we niet alleen. Hiervoor hebben we jou nodig. Om je werk goed bij ons te kunnen doen, begrijpen wij dat jij daar ook wat voor nodig hebt. 
 

 • Vakantiedagen: Om je een moment van rust te geven en je batterij weer op te laden, krijg je bij ons bij een fulltime baan 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen per jaar. 
   
 • Eigen auto: Als inspecteur, adviseur en accountmanager dien je je goed te kunnen verplaatsen. Daarom staat er een mooie lease-auto voor je klaar zodra je bij ons start. Hierin mag je eventueel ook privé gebruik van maken. Bovendien zitten hierbij een laptop, smartphone, iPad en de noodzakelijke meetinstrumenten inbegrepen. Zo kun je je werk waar dan ook goed uitvoeren. 
   
 • Privé-werkbalans: Wij vinden het belangrijk dat je voldoende tijd hebt voor je dierbaren. Daarom krijg je bij ons regelmaat in je werk; ons streven is om de werkzaamheden in de avond- of weekenden te beperken. Heb je overdag een afspraak en wil je liever ’s avonds aan je rapport werken? Ook dat kan bij ons. 
   
 • Afwisselend werk: Elke dag hetzelfde doen, kan saai worden. Om ervoor te zorgen dat je gemotiveerd blijft en uitgedaagd wordt, heb je bij ons variatie in je werk; zo sta je vandaag in een school of het ziekenhuis en ga je morgen aan de slag bij een klein timmerbedrijf of autobedrijf.  

  Ben je opgeleid voor meerdere scopes, dan zorgen we ervoor dat je daarin ook inspecties kunt uitvoeren. Je hebt bij ons zelf de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door meerdere scopes te gaan doen. Bekijk onze referenties van onze opdrachtgevers.
   
 • Nu en later: We vinden het bij Parkstad ook belangrijk dat we collectief voor elkaar zorgen, nu en later. Zo hebben wij voor alle medewerkers een pensioen geregeld, zodat je nu geen omkijken hebt naar je levensonderhoud voor later. Daarnaast hebben wij diverse aanvullende collectieve regelingen voor tijden waar we liever niet aan denken, zoals een aanvullende uitkering bij ongeval en arbeidsongeschiktheid.
   
 • Bonus: Naast de periodieke verhoging van het salaris kent Parkstad ook een variabele beloning: de bonus. Deze bonus is afhankelijk van het bedrijfsresultaat en van de jaarlijkse individuele beoordeling. 
   
 • Leasefiets: Parkstad Inspecties biedt werknemers met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde tijd de mogelijkheid voor het leasen van een fiets via Hellorider. 
   
 • Gezelligheid: Ontspanning is voor sommige ook een gezellige borrel. Tweemaal per jaar hebben we een personeelsbijeenkomst op een locatie in midden Nederland. En vergeet ook onze jaarlijkse zomerbarbecue alsook de activiteiten van de Personeelsvereniging de Uilskuikens niet.


Lees meer over het ontstaan van Parkstad Inspecties
 

Join the Parkstad family!

Wil je ook deel uit maken van Parkstad, solliciteer dan op een van onze vacatures. Wie weet, mogen wij je binnenkort verwelkomen in ons team.
 

Meer weten over werken bij Parkstad? 

Lees de verhalen van onze collega’s.

 

inspecteur Gert Kaelen van Parkstad Inspecties

E-inspecteur Gert Kaelen vond wat hij zocht bij Parkstad Inspecties 

Gert Kaelen, inspecteur elektrotechnische installaties

 

Medewerkers Parkstad Inspecties, e-inspecteurs

Over de samenwerking binnen Parkstad Inspecties

Inspecteurs elektrotechnische installaties en energieadviseurs

 

Veiligheid meer dan norm, zowel binnen als buiten werkuren

Guido Stam, inspecteur stookinstallaties

 

"Je werkt in een solistische en zelfstandige functie, maar je bent niet alleen. Dat voelt goed."

Camil Glaesmaekers en Tim Derks, energieadviseurs

 

"De ervaring en kennnisuitbreiding die je op doet als gasinspecteur bij Parkstad Inspecties is niet te evenaren."

Theo Pasmans, inspecteur stookinstallaties

 

"Je wordt niet in het diepe gegooid maar intensief begeleid door je nieuwe collega's. Dat is hier heel goed geregeld. In een periode van vier weken, werk je vier volle dagen aan je opleiding tot beginnend inspecteur. Daarna mag je meelopen met ervaren inspecteurs om het vak in de praktijk te leren."

Gertjan Dekker, inspecteur elektrotechnische installaties

 

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
In heel Nederland

Onze inspecteurs en adviseurs wonen verspreid door het hele land en werken bij opdrachtgevers in heel Nederland. Ondersteuning krijgen ze vanuit het kantoor in Schinnen (L).

disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign