Een nieuw soort elektra-inspectie: betekent dat iets voor u?

Geplaatst op 19-12-2017

Dat is de titel van de december nieuwsbrief van Parkstad Inspecties.

Presentatie NTA 8220 op 18 december 2017Per 1 januari veranderen veel verzekeraars de voorwaarden voor brandverzekeringen voor bedrijven. Onder meer  Avéro Achmea, Bovemij, Centraal Beheer, Delta Lloyd en Interpolis zullen andere eisen stellen aan de preventie van brand aan elektra. Er is hiervoor een nieuwe brandrisico-inspectie. Het kan dus zomaar zijn dat uw verzekeraar voortaan een periodieke SCIOS Scope 10 inspectie vraagt, in plaats van de tot nu toe gebruikelijke NEN 3140 keuring. De onderliggende Nederlandse Technische Afspraak NTA 8220 is op 18 december 2017 gepubliceerd. Tijdens de presentatie plaatsten de auteurs hun handtekening op de cover. Onder hen ook Frank Smits, oprichter en commercieel directeur van Parkstad Inspecties.
Lees verder over de wijzigingen in de verzekeringsvoorwaarden.In deze nieuwsbrief onder meer: 

En natuurlijk wensen wij u uitstekende feestdagen en een voorspoedig 2018 in een veilige en duurzame omgeving!

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign