Laatste kans om dit jaar nog een SCIOS-opleiding te volgen

Geplaatst op 23-10-2019

Dit jaar nog starten met een SCIOS opleiding?  In 2019 kunt u bij Parkstad Opleidingen nog terecht voor:

 SCIOS Scopes voor stookinstallaties  Startdatum  Locatie
 Opfris tbv periodieke kennistoets PO Scope 1 of 1-2  26 november  Den Bosch
 Opfris tbv periodieke kennistoets PI/EBI Scope 1 of 1-2   27 november   Den Bosch
 Scope 3 (PO/PI/EBI)  20 november   Den Bosch
 Scope 5a (PO/PI/EBI)  14 november  Den Bosch
 Scope 7b (PI/EBI)  14 november  Den Bosch
 SCIOS Scope voor elektrisch materieel  Startdatum  Locatie
 Scope 8: 1-daagse voorbereiding op examen  4 december  Schinnen
 Scope 10  1 november   Schinnen
 Scope 10  6 december  Schinnen


Interesse? Meld u aan via het aanmeldformulier of bel met 088 467 73 73
In 2020 bieden wij  weer alle SCIOS opleidingen, examens en kennistoetsen voor stookinstallaties en elektrische installaties.

Elektrische veiligheid volgens NEN 3140
Nog snel op zoek naar een NEN 3140 opleiding over elektrische veiligheid? In ons programma  2019 is nog een beperkt aantal plekken voor VOP, VP en IV/WV.

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign