U bent hier: Home Referenties Wittebrug
overzicht referenties parkstad inspecties
 • Alles
 • Elektrische installaties
 • Energie
 • Opleidingen
 • Stookinstallaties
 • Conditiemeting
 • Advies
 • Alles
 • Installatiebedrijven
 • Industrie
 • Verzekering verplicht
 • Onderwijs / Zorg
 • Retail
 • Overheid en semi-overheid

Referentie Wittebrug

Wittebrug

‘Wittebrug’ is een grote autodealer in het westen van ons land en vertegenwoordigt enkele gerenommeerde automerken. Autoliefhebbers kunnen in de vele showrooms hun hart ophalen. Het bedrijf bestaat al sinds 1939 en heeft meer dan 450 mensen in dienst. Wittebrug heeft ook een leasebedrijf en drie schadeherstelbedrijven. Sinds 2010 behoort Wittebrug tot de Riva Holding, een van de grootste en meest innoverende autodealerholdings van Nederland.

Investeren in Groene Stroom

Bij moderne tijden horen ook moderne eisen. Het onderwerp duurzaamheid nemen wij bij de Wittebrug heel serieus’, is op hun website te lezen. Dat beaamt Rogier Haer, medewerker operations bij het autobedrijf: ‘’Voor ons is bijvoorbeeld het investeren in zonne-energie belangrijk. Wij hebben 22 panden en voor elk pand zijn of worden de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen onderzocht. Panden die in eigen beheer zijn, waar de draagconstructie de installatie toelaat, geen parkeerdek heeft en waar wij het pand niet binnen afzienbare tijd verlaten, komen in aanmerking voor de plaatsing van zonnepanelen. Zo dragen wij een steentje bij aan het milieu. Door de fiscale voordelen is het ook nog aantrekkelijk voor een ondernemer om in groene stroom te investeren.”

Op aanbeveling van installateur

“Voor de veiligheid van onze werknemers en de klanten en vanwege de eisen van de verzekeringsmaatschappij is het noodzakelijk onze elektrische installaties regelmatig te laten keuren. Wij zijn met Parkstad Inspecties in contact gekomen op aanbeveling van ons installateur. De persoonlijke kennismaking met Chantal Dupuis was heel positief en wij zijn akkoord gegaan met de offerte die zij heeft aangeboden. Ik kan wel zeggen dat de planning en uitvoering van de inspecties gesmeerd verloopt. Daar ben ik bijzonder tevreden over.“

Niet alleen de planning en uitvoering vindt Rogier Haer belangrijk. “Dat klopt. In een goede samenwerking zijn communicatie, bereikbaarheid en oplossingsgerichtheid, om maar een paar zaken te noemen, net zo belangrijk. Er kan zich altijd een akkefietje voordoen, maar dat wordt snel en adequaat door de mensen van Parkstad Inspecties opgelost. Als er specifieke wensen zijn vanuit een van onze locaties, bespreekt men dit rechtstreeks met hen. Daar zit ik niet tussen en dat is zeer efficiënt en plezierig. Ik kan niets anders zeggen.”

Verschillende keuringen, verschillende termijnen

Het enige wat Rogier Haer lastig vindt zijn de verschillende termijnen van herkeuring van de diverse normen. Sommige inspecties moeten om de 3 jaar en andere weer om de 5 jaar plaatsvinden. “Hier kan Parkstad Inspecties uiteraard niets aan doen, maar als je veel panden in beheer hebt, zorgt dit wel voor een onnodige ingewikkelde planning. Waarom niet eenzelfde termijn voor alle inspecties? Dat draagt bij aan standaardisering en zorgt voor eenvoudig beheer.” Een suggestie die waarschijnlijk niet eenvoudig is op te lossen, maar die wel doorgegeven wordt. Daar kan Rogier Haer op rekenen.

Ook interesse in de inspectie van elektrische installaties volgens SCIOS Scope 8 en Scope 10 of inspectie van de zonnestroominstallaties volgens SCIOS Scope 12? Accountmanagers Chantal Dupuis en Peter Harmsen vertellen er graag meer over!

Het interview is afgenomen door Lilian Zeekaf van Wij zijn KIT.

disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign