Parkstad Opleidingen opleidingspartner van Visma PlusPort

Geplaatst op 04-03-2022

Parkstad Opleidingen is opleidingspartner van Visma PlusPort geworden. Dit betekent dat Parkstad Opleidingen als mogelijke leverancier te vinden is in het leveranciersportaal van Visma PlusPort. Via een zogenaamde friendrelatie kunnen PlusPort Academy klanten onze opleidingen aan hun eigen catalogus toevoegen.

Friendrelaties

Organisaties die de PlusPort Academy software gebruiken voor hun eigen medewerkers kunnen door middel van een koppeling ‘friend’ worden met Parkstad Opleidingen. Deze friendrelatie stelt de klant in staat om de catalogus van elektrotechnische en stookopleidingen en de planning hiervan te bekijken en in haar eigen opleidingscatalogus toe te voegen en medewerkers in te schrijven voor de betreffende opleidingen, trainingen en/of examens. Zo heeft een van onze eerste PlusPort-klanten SPIE Academy diverse opleidingen van ons in haar catalogus geïntegreerd. SPIE kan via deze koppeling medewerkers aanmelden voor een opleiding bij ons. “Wij als SPIE Academy zijn blij dat we Parkstad Opleidingen hebben kunnen koppelen aan het interne leerportaal. Op deze manier kunnen we o.a. elektro (veiligheids-)trainingen beter toegankelijk maken voor alle SPIE-medewerkers,” aldus René Gieben, manager SPIE Academy Techniek.

Femke van Dijk, teamleider Parkstad Opleidingen: “PlusPort is voor ons een nieuwe uitdaging die we graag zijn aangegaan gekeken naar de wensen en behoeften van enkele vaste klanten van ons. We zien de voordelen van dit portaal voor de klant alsook de opleider. Klanten kunnen die opleidingen aan hun catalogus toevoegen die voor hun medewerkers interessant zijn. Hierbij houden ze het overzicht. Het portaal biedt veel mogelijkheden, zoals het per werknemer inzichtelijk maken welke opleidingen men heeft gevolgd en welke resultaten er zijn behaald. Het levert voor beide kanten inzicht én tijdswinst op. Ik ben dan ook blij dat we een overeenkomst hebben kunnen sluiten met SPIE Academy en samen gaan werken via PlusPort.”

PlusPort-klant

Bent u ook PlusPort-klant en bent u geïnteresseerd in elektrotechnische en stookopleidingen? Neem contact met ons op via info@opleidingen.nl of via 088 – 46 77 373. Natuurlijk kunt u ook gewoon via de bestaande manier uzelf of uw medewerkers bij ons aanmelden. 

 

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign