Webinar SCIOS Scope 14

Geplaatst op 25-11-2021

Kijk hier het onderstaande webinar over SCIOS Scope 14 terug.
 
Wat houdt SCIOS Scope 14 precies in? Waarom deze wijziging en wat gaat er precies veranderen? 
 
De SCIOS Scope 14 is een nieuwe scope voor verwarmingsinstallaties. Om deze complexe materie behapbaar te maken, organiseren wij dinsdag 11 januari 2022 om 15.00 uur een gratis webinar. Tijdens dit webinar gaan Chantal Dupuis (accountmanager) en Hans Boijmanns (energieadviseur) in gesprek over de SCIOS Scope 14. 
 
In dit webinar:
  • geven wij u meer inzicht in deze scope;
  • bespreken wij het verschil tussen EPBD III en SCIOS Scope 14;
  • gaan wij in op de opleiding hiervoor en de meest gestelde vragen. 
Interesse? Meld u dan snel aan voor dit webinar via ons aanmeldformulier
 
Datum: 11 januari 2022
Tijd: 15.00 – max 16.30 uur
 
Het webinar vindt plaats via Zoom.
 
Ter info: Wanneer u zich aanmeldt voor dit webinar ontvangt u een bevestigingsmail met een persoonlijke toegangslink. 
 
U kunt het webinar volgen op uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon. 
 
Heeft u vragen die u graag beantwoord wilt hebben, stuur dan een e-mail naar dvdhove@parkstad-inspecties.nl. Natuurlijk kunt u ook vragen stellen via de live chat tijdens het webinar. 
 

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign