Sinds 24 juli 2020 zijn wij het eerste SCIOS Scope 12 gecertificeerde inspectiebedrijf van Nederland!

Geplaatst op 24-07-2020

Op 24 juli 2020 is Parkstad Inspecties als eerste in Nederland: gecertificeerd SCIOS Scope 12 inspectiebedrijf!

Dat betekent dat wij zonnestroominstallaties inspecteren volgens de nieuwe kwaliteitsstandaard SCIOS Scope 12. Het certificaat van Kiwa is het betrouwbare, objectieve en internationaal erkende bewijs dat wij aan alle relevante kwaliteitsnormen voldoen. Niet alleen ons managementsysteem, ook onze inspecteurs hebben een positieve praktijkaudit ondergaan!

Dit certificaat past binnen onze ambitie om voor onze klanten een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare partner te zijn. Eerder behaalde Parkstad Inspecties al de certificering voor de SCIOS Scopes 8, 9 en 10 voor de inspectie van elektrisch materieel en de SCIOS Scopes 1 t//m 7 voor de inspectie van stooktoestellen en brandstoftoevoerleidingen.

Met de certificering van vandaag we een intensieve, maar zeer waardevolle voorbereiding af. Wij danken Kiwa en in het bijzonder Ben Visschedijk voor de constructieve samenwerking!

Meer informatie over de inspectie van zonnestroominstallaties vindt u op de betreffende webpagina. Wie zelf deze inspecties volgens de SCIOS standaard wil uitvoeren, kan hiertoe een opleiding volgen bij Parkstad Opleidingen. Kijk hier voor meer informatie. 

Op de foto overhandigt auditor Michiel Siemerink van Kiwa het SCIOS Scope 12 certificaat aan inspecteur Dennis Olde. Op de achtergrond kijken collega's Henri Wilmsen (l) en Wouter Simons goedkeurend toe.

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign