Bewijzen van Slagen SCIOS Periodieke Kennistoetsen uitgereikt

Geplaatst op 20-02-2020

Sinds juli 2019 vraagt SCIOS aan erkende inspecteurs voor de scopes 1 t/m 10 óók een Periodieke Kennistoets. 

Heeft u géén diploma voor de SCIOS Scope waarvoor wel bevoegdheid is afgegeven? Of is uw diploma van vóór 1999? Let op: dan moet u uiterlijk 31 december 2020 zijn geslaagd voor de Periodieke Kennistoets. Het volledige schema vindt u hier.

Op de foto's:

  • links neemt de heer Vollebregt van Kemkens het “Bewijs van slagen” in ontvangst uit handen van Freek Eggels, manager opleidingen bij Parkstad Opleidingen. De heer Vollebregt heeft succesvol de Periodieke Kennistoets voor Periodieke Inspecties SCIOS Scope 1 afgerond. 
  • rechts krijgt de heer Venus van Romijnders zijn "Bewijs van slagen" voor het halen van de Periodieke Kennistoets voor Periodieke Inspecties SCIOS Scope 1 en 2.

Uit onze ervaring blijkt dat deze Periodieke Kennistoetsen géén appeltje eitje zijn. Wilt u zich goed voorbereiden, kies dan voor een theoretische opfriscursus uit ons opleidingenaanbod.

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign