Universiteit Utrecht gunt meerjarenopdracht NEN 3140 inspecties aan Parkstad Inspecties

Geplaatst op 04-10-2019

Aanbesteding gewonnen, samenwerking beklonken! Wij gaan de NEN 3140 inspecties van de elektrotechnische installaties van alle gebouwen in de 'regio’s Oost en Binnenstad' van Universiteit Utrecht uitvoeren. Dat zijn meer dan 65 gebouwen!

De aanbesteding vond plaats in twee fasen: in de eerste fase werden de 5 beste aanbieders geselecteerd. In de tweede fase werden we beoordeeld op prijs en kwaliteit. Onze veilige, gebruiksvriendelijke en duurzame aanpak heeft de doorslag gegeven. Onlangs vond de startbijeenkomst plaatst. Uiteraard met een officieel tintje: de overhandiging van de getekende contractdocumenten aan Rocky van Genderen van Universiteit Utrecht.

Omdat wij eerder werkzaamheden hebben verricht op het gebied van elektrotechnische veiligheid, kijken de betrokken collega’s uit naar een voortzetting van de prettige samenwerking. Samen aan de slag!

 
Op de foto links: Etienne Hochs, Algemeen Directeur van Parkstad Inspecties. Rechts: Rocky van Genderen, inkoop- en aanbestedingscoördinator bij Universiteit Utrecht

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign