Samenwerking met Quadrance geïntensiveerd

Geplaatst op 13-09-2017

Afgelopen week hebben Quadrance en Parkstad Inspecties de samenwerking geïntensiveerd door het aangaan van een samenwerkingsovereenkomst! Door de expertise van Quadrance in alle aspecten van vastgoedbeheer en de kennis van Parkstad Inspecties op het gebied van NEN2767 keuringen en EED onderzoek zijn klanten verzekerd van een snelle en slagvaardige aanpak van conditie- en energiescans voor grote gebouwen.

Met een NEN2767 keuring worden de onderhoudskosten per m² inzichtelijk gemaakt en kan hiervoor een meerjarig onderhouds- en budgetplan voor opgesteld worden. Met een EED onderzoek wordt het energieverbruik in kaart gebracht en kan een energie-efficiëntieplan opgesteld worden.

Op de foto vlnr: Patrick Lammers en Etienne Hochs, algemeen directeur bij respectievelijk Quadrance en Parkstad Inspecties.

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign