Parkstad Inspecties neemt Eladco B.V. in Gasselternijveen (Drenthe) over

Geplaatst op 03-07-2016

Per 1 juli heeft Parkstad Inspecties uit Ransdaal het inspectiebedrijf Eladco B.V. uit Gasselternijveen (Drenthe) overgenomen. Het twee man sterke bedrijf voerde inspectieactiviteiten uit in heel Nederland. De overname past binnen het streven van Parkstad Inspecties naar een betere landelijke dekking. Voor de bestaande relaties van Eladco B.V. verandert er niets omdat het personeel verder zal werken vanuit Parkstad Inspecties.

In goede handen

Parkstad Inspecties wil de komende jaren groeien door haar landelijke dekking te versterken. Eladco B.V. heeft een klantenkring in heel Nederland en past dus uitstekend bij Parkstad Inspecties. “Met de overname verstevigen wij bovenal onze positie in het hoge noorden,” stelt Frank Smits, Commercieel Directeur van Parkstad Inspecties. “Daarnaast is de klantenportefeuille van Eladco B.V. voor ons van strategisch belang. Het is een unieke kans om onze krachten te bundelen. Met de huidige ontwikkelingen zouden we elkaar in de toekomst toch steeds vaker tegenkomen. Nu gaan we samen verder.” Beide bedrijven kenmerken zich door een familiecultuur met een hoog niveau van serviceverlening. Ook bij Eladco B.V. is verheugd gereageerd. Voor hen is het van belang dat hun klanten in goede handen zijn en de continuïteit van de dienstverlening wordt gewaarborgd. Ook biedt de overname mogelijkheden hun dienstverlening verder te optimaliseren en voor meer flexibiliteit. Beide partijen laten weten het volste vertrouwen te hebben in een succesvolle gezamenlijke toekomst.

Op de foto vlnr: Frank Smits, Donny Commies (inspecteur Eladco) en Schelte Commies (directeur Eladco)

MEER INFORMATIE:

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign