20 jaar Parkstad Inspecties & Parkstad Opleidingen

Geplaatst op 09-06-2022

Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen vierden afgelopen zaterdag het 20-jarig jubileum met een diner en feestavond bij het NH Leeuwenhorst Hotel in Noordwijkerhout. Alle medewerkers, gepensioneerden en vaste partners waren uitgenodigd om deze mijlpaal te vieren. 

De opkomst was groot. In totaal waren bijna 150 personen aanwezig. Alle uitgenodigden hadden de mogelijkheid om ter plaatse in het hotel te overnachten en konden vanaf 15.00 uur inchecken. Terwijl de een direct vanuit thuis naar de feestlocatie kwam, maakte de ander er een dag of weekend van. 

Feestavond

Het programma begon om 17.30 uur. Etiënne Hochs, algemeen directeur, opende de feestavond. Na een welkomstwoord en een korte toelichting van het avondprogramma werden de buffetten geopend. Vervolgens vond er na de eerste twee gangen een terugblik plaats van 20 jaar Parkstad waarbij in werd gegaan op het ontstaan en de groei van Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen, van een eenpersoonsbedrijf naar een gezond bedrijf met meer dan 65 medewerkers. Enkele medewerkers waaronder onze eerste medewerker Sjoerd van Montfort (operationeel manager), voormalig Essent-medewerker Ellen Muijrers (coördinator opleidingen), Guido Stam (inspecteur gas- en stookinstallaties en examinator) en natuurlijk Etiënne Hochs kwamen aan het woord en beantwoorden diverse vragen over toen en nu. Terwijl medewerkers aan het woord waren, werden foto’s getoond om iedereen een goed beeld te geven van de ontwikkelingen binnen de organisatie. 

20 jarig jubileum van Parkstad Inspecties & Parkstad Opleidingen

Sprekers 20 jarig jubileum van Parkstad Inspecties & Parkstad Opleidingen

Na deze terugblik werd het dessertbuffet geserveerd en ging het feest van start met afwisselend een dj en coverband. De avond was een mooi moment om elkaar beter te leren kennen. 

Bedankt

Inmiddels zijn we flink aan het nagenieten van het feest. Het was een onvergetelijke dag waarover we vele leuke en mooie reacties hebben mogen ontvangen. 

Bij deze mijlpaal staan we natuurlijk even stil. We zijn namelijk trots op waar we nu, na 20 jaar, staan; een stabiel en gezond bedrijf dat op de toekomst is voorbereid. Dit hebben we niet alleen gedaan en daarom willen we iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen. We bedanken:

  • onze medewerkers die al sinds jaar en dag Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen maken en laten groeien;
  • de gepensioneerden alsook oud-medewerkers die voor ons hebben gewerkt en aan deze ontwikkelingen hebben bijgedragen;
  • onze partners die voor ons werken, vertrouwen hebben in onze organisatie en achter onze missie staan;
  • onze klanten voor het vertrouwen in ons, want zonder hen was dit niet gelukt;
  • en tenslotte danken wij onze leveranciers die altijd met ons meedenken en ervoor zorgen dat we met de beste en veiligste tools kunnen werken. 

Tenslotte is deze mijlpaal een mooi moment om vooruit te kijken. De komende jaren gaan we verder investeren in verduurzaming en innovatie en zullen we verder groeien met nieuwe collega’s en partners. Daarnaast zal op korte termijn de website van Parkstad Opleidingen worden gelanceerd, vindt er een verbouwing van het sanitair in Den Bosch plaats en gaan we aan de slag met het aanbieden van opleidingen op onze nieuwe opleidingslocatie in Apeldoorn. 

Op naar de 25e mijlpaal!

20 jarig jubileum van Parkstad Inspecties & Parkstad Opleidingen20 jarig jubileum van Parkstad Inspecties & Parkstad Opleidingen

Foto's gemaakt door Ad Bogaard
 

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign