Persbericht: Van Dorp benoemt Parkstad Opleidingen tot vaste partner

Geplaatst op 17-02-2022

Technisch dienstverlener Van Dorp heeft Parkstad Opleidingen benoemd tot vaste partner voor alle technische opleidingen van het betreffende opleidingsinstituut. Dit houdt in dat Parkstad Opleidingen de vaste partner wordt op het gebied van stookopleidingen en diverse elektrotechnische trainingen voor Van Dorp.

Samen op weg naar een energieneutrale wereld

De samenwerking tussen Parkstad Opleidingen en Van Dorp wordt voor onbepaalde tijd aangegaan. Het doel van deze samenwerking is om elkaar te versterken en te streven naar een gemeenschappelijk doel: Nederland samen duurzamer maken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de technici van Van Dorp over de juiste kennis en vaardigheden beschikken en in staat zijn om mee te bewegen met veranderingen en ontwikkelingen in de branche. Naast het vakinhoudelijk doorontwikkelen van technici, wordt binnen deze samenwerking ook aandacht besteed aan het energieneutraal maken van gebouwen en de gebouwgebonden installaties. Parkstad Opleidingen en Van Dorp bundelen hierbij hun krachten samen voor een duurzamer Nederland. 

“We zijn zeer verheugd om als vaste partner te zijn benoemd. We werken al geruime tijd samen met Van Dorp. Door een aanbesteding zijn wij als winnaar uit de bus gekomen, onder andere vanwege onze flexibele opstelling en het proactief oplossingsgericht meedenken. We zien Van Dorp als een toekomstgericht bedrijf dat kansen en ontwikkelingen biedt voor haar werknemers, maar daarbij ook rekening houdt met de ontwikkelingen in de branche. Dankzij deze mooie samenwerking maken we Nederland een stukje duurzamer, zegt Etiënne Hochs, Algemeen Directeur bij Parkstad Opleidingen.”

Anouchka Bonnes, HR Development Manager bij Van Dorp: “Al jaren is Parkstad een deskundige en betrouwbare leverancier voor Van Dorp. Met de samenwerking vanaf 2022 kiezen we ervoor om ons meer te richten op hoe we samen kunnen werken aan een gemeenschappelijk doel. Er liggen grote kansen maar ook grote uitdagingen als het gaat om de kennisontwikkeling van onze mensen. Samen met Parkstad gaan we absoluut betekenis geven aan die ontwikkeling de komende jaren.”

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign