Doekle Terpstra op bedrijfsbezoek

Geplaatst op 30-09-2021

Woensdag 29 september bracht Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland, een bezoek aan Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen in Den Bosch. De heer Terpstra brengt regelmatig bedrijfsbezoeken met als doel in contact te komen en te blijven met de leden van de branchevereniging.

Na een kennismaking met Etiënne Hochs (algemeen directeur) werd Terpstra rondgeleid door het opleidingscentrum in Den Bosch. Terpstra sprak zijn bewondering uit voor de grote praktijkhal die in twee jaar tijd tot stand is gekomen en inmiddels vol staat met mooie en interessante installaties.

Tijdens deze rondleiding alsook daarna hebben we uitvoerig gesproken over onze dienstverlening en de ontwikkelingen en uitdagingen in de installatiebranche die van invloed zijn op onze dagelijkse werkzaamheden voor zowel opleidingen alsook inspecties. Terpstra was zeer te spreken over onze persoonlijke aanpak; de betrokkenheid van onze docenten, de behulpzaamheid alsook de combinatie tussen theorie en praktijk. 

Terpstra informeerde tevens naar de rol van en tevredenheid over de brancheorganisatie en vroeg naar eventuele verbeterpunten. 

We kijken terug op een inspirerend gesprek. Het was fijn om elkaar eens te ontmoeten. 

 

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign