Opnieuw scoort Parkstad Inspecties grote opdracht bij Defensie

Geplaatst op 07-04-2021

Op verzoek van het Rijksvastgoedbedrijf zijn we onlangs gestart met de de wettelijk verplichte periodieke SCIOS-inspecties aan de stookinstallaties op de militaire objecten in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Het gaat om de keuring in 2021 van ruim 600 stookinstallaties en de bijbehorende brandstofleidingen. De gezamenlijke inschrijfsom voor beide percelen bedroeg in de aanbesteding € 378.550, -.

Samenwerking met Defensie sinds 2014

Sinds 2014 gunde het Rijksvastgoedbedrijf al meerdere malen de periodieke veiligheidsinspecties aan elektrische en stookinstallaties op Defensie-locaties aan Parkstad Inspecties. 
Dat het Rijksvastgoedbedrijf nu de aanbieding van Parkstad Inspecties als economisch meest voordelige kiest - uiteraard hebben wij onze geschiktheid bewezen aan de hand van certificeringen en referentieprojecten - zien wij als een beloning voor onze ervaring en samenwerking met de Defensie- en Rijksvastgoedorganisatie.

Gezien de omvang, de korte doorlooptijd en de geografisch spreiding over Nederland, wordt een groot deel van onze inspecteurs ingezet. Inspecteur Arnold Nijmeijer, die ook nu nog voor Defensie in Noord en Oost-Nederland aan de slag is, zegt hierover: “Het interessante aan de opdrachten voor Defensie is de diversiteit aan installaties die aan bod komen. Deels uit het Visa tijdperk tot aan recent vervangen installaties, zowel gas als olie gestookt. Deze zijn voor de Euro/Visa inspecteur een mooie uitdaging.”

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign