Uitslag prijsvraag: stap in de Parkstad wereld

Geplaatst op 27-01-2021

Ties en Noor zijn de superhelden uit de huisstijl van Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen. Zij verbeelden onze rol in de samenleving: onbevangen (=onafhankelijk), als superheld (=deskundig) en met een vriendelijke uitstraling (=betrokken) onderzoeken zij of installaties duurzaam en/of veilig zijn.

De bijzondere cartoon laat zien dat ze echt overal komen. Ties en Noor geven aanbevelingen, delen hun kennis en verdwijnen weer met een goed gevoel. Rotsvast overtuigd dat de mensen die er werken of het gebouw onderhouden, weten wat ze moeten doen om hun wereld een stukje veiliger en duurzamer te maken.

In december hadden we een leuke uitdaging: tel het aantal keren dat het oog uit ons logo in de cartoon voorkomt en maak kans op o.a. een Zeiss verrekijker! 

Het viel niet mee om alle ogen te vinden, want sommige zaten goed verstopt. 
Onder de goede inzendingen zijn onderstaande prijswinnaars getrokken door Etienne Hochs, algemeen directeur van Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen:

  • 1x verrekijker van topkwaliteit: Zeiss Terra Pocket 8x25 - gewonnen door No Kroeg
  • 3x legpuzzel van 1000 stukjes van de cartoon - gewonnen door Jos ten Brinke, René Stout en Marc Drossers
  • 3x stormparaplu - gewonnen door Hendry Vis, Jeffrey Spoor en John van Rijsse
  • 3x dopper - gewonnen door Richard Janssen, Mirjam Kneppers en J. Aretz

Alle winnaars: van harte gefeliciteerd!
Alle deelnemers zijn eind januari geïnformeerd over de uitslag, met dank voor hun deelname!

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign