Prijsvraag: stap in de Parkstad wereld

Geplaatst op 09-12-2020

Ties en Noor zijn de superhelden uit de huisstijl van Parkstad Inspecties en Parkstad Opleidingen. Zij verbeelden onze rol in de samenleving: onbevangen (=onafhankelijk), als superheld (=deskundig) en met een vriendelijke uitstraling (=betrokken) onderzoeken zij of installaties duurzaam en/of veilig zijn.

De bijzondere cartoon laat zien dat ze echt overal komen. Ties en Noor geven aanbevelingen, delen hun kennis en verdwijnen weer met een goed gevoel. Rotsvast overtuigd dat de mensen die er werken of het gebouw onderhouden, weten wat ze moeten doen om hun wereld een stukje veiliger en duurzamer te maken.

Een leuke uitdaging voor u en uw huisgenoten en maak kans op o.a. een Zeiss verrekijker! Dan kijkt ook u met een aandachtige blik naar de wereld om u heen.

Open hier de cartoon en bekijk 'm goed.

Spelregels

Tel het aantal keren dat het oog uit ons logo in de cartoon voorkomt.
Wilt u kans maken op die fantastische verrekijker? Stuur uw uitkomst vóór 15 januari 2021 naar mhouben@parkstad-inspecties.nl.
Onder de goede inzendingen verloten we:

  • 1x verrekijker van topkwaliteit: Zeiss Terra Pocket 8x25 
  • 3x legpuzzel van 1000 stukjes van de cartoon
  • 3x stormparaplu
  • 3x dopper

U ontvangt uiterlijk 31 januari 2021 bericht als u tot de winnaars behoort. Winnaars krijgen per e-mail bericht over de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres. 

Voorwaarden prijsvraag

  1. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
  2. De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de prijsvraag. Parkstad Inspecties mag de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk zal worden behandeld en niet worden gedeeld. Meer specifiek: het e-mailadres zal worden gebruikt om enkele keren per jaar een digitale nieuwsbrief te versturen. U kunt zich altijd weer afmelden. 
  3. Maximaal één inzending per mailadres of per deelnemer wordt meegenomen in de loting.
  4. Medewerkers van Parkstad Inspecties zijn uitgesloten van deelname.

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign