Honderdste inspecteur zonnestroominstallaties opgeleid

Geplaatst op 01-12-2020

Een mijlpaal in Den Bosch! Wij leiden de honderdste inspecteur zonnestroominstallaties op!

Reden voor een feestje! De hele klas werd op 1 december 2020 getrakteerd op -hoe kan het ook anders- overheerlijke Bossche Bollen! 
Natuurlijk werden ook de andere klaslokalen niet vergeten; de deelnemers aan de opleiding inspectie dieselmotoren en die van bijzondere industriële stookinstallaties vierden mee!

Aan de hand van het door SCIOS opgestelde Technisch Document is in de eerste maanden van 2020 deze gloednieuwe opleiding tot SCIOS Scope 12 inspecteur van zonnestroominstallaties ontwikkeld. Ondertussen stelde SCIOS het bijbehorende examen op, waaraan ook Parkstad Opleidingen haar bijdrage leverde. Na een interne pilotgroep startte in mei de eerste groep inspecteurs met hun opleiding. En nu, een half jaar later, hebben we al meer dan 100 deelnemers opgeleid.

Op de foto staan behalve de deelnemers ook Femke van Dijk, teamleider opleidingen, met de tractatie en docent Jeroen Wemmenhove.

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign