Parkstad Opleidingen in het blad Metaal & Techniek, op voordracht van BvS!

Geplaatst op 03-07-2020

Wij zijn vereerd! 
Magazine ''Metaal en Techniek' heeft op voordracht van de Branchevereniging SCIOS-bedrijven, ons als SCIOS-erkende praktijkopleiders in de schijnwerpers geplaatst!

Etienne Hochs; "Wij leiden jaarlijks zo'n 200 inspecteurs per SCIOS-scope op die op een uniforme en transparante manier te werk gaan. Daarnaast leren wij nog zo'n 1200 mensen veilig werken met elektrische installaties. Niet alleen omdat er nu eenmaal voorschriften zijn. Vooral omdat erkende en gediplomeerde inspecteurs bijdragen aan en veilige en milieusparende werkomgeving!"

Lees hier het volledige artikel, of blader door het Magazine 'Metaal & Techniek' van juni 2020.
Dank aan Koninklijke Metaalunie en Branchevereniging SCIOS-bedrijven!

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign