Parkstad Opleidingen realiseert practicum in Den Bosch

Geplaatst op 08-04-2020

Fase 1 van ons practicum in Den Bosch is gereed. Zo gaaf! Neem een kijkje via deze video.

De toestellen maken de praktijktraining mogelijk voor onderhouds- en/of inspectiewerkzaamheden van stooktoestellen die vallen binnen de SCIOS Scopes 1, 2, 4d, 5a, 7a, 7b en 7c. Vanaf mei kunnen hier ook elektrotechnici terecht voor de inspectie van zonnestroom volgens SCIOS Scope 12.

En wij staan niet stil. Binnenkort wordt nog een nieuwe stoomketel voor de opleidingen SCIOS Scope 2 en 3 en Vakbekwaam Persoon Stoominstallaties (VPS) geplaatst. En er volgt meer! Nieuwe plannen worden voorbereid. Wij kijken uit naar alle deelnemers aan onze opleidingen, die te zijner tijd intensief gebruik gaan maken van alle faciliteiten die dit practicum biedt.

Meer weten over onze opleidingen in Den Bosch, Schinnen of incompany? Bekijk dan ons lesprogramma.
 

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign