Tweede vestiging in Den Bosch in gebruik!

Geplaatst op 11-10-2019

Na een behoorlijke klusperiode, namen wij onze tweede vestiging in Den Bosch in gebruik! 

Vanuit Schinnen in Zuid-Limburg én vanuit het centraal gelegen Den Bosch, zijn wij nog dichter bij onze klanten, onze cursisten en examenkandidaten. Uiteraard met hetzelfde hoge kwaliteitsniveau dat u van ons gewend bent.

Wij hebben onze eerste cursisten en examenkandidaten al mogen ontvangen in onze theorielokalen! Het practicum wordt stap voor stap hypermodern ingericht met de meest gangbare installaties.
Instructies aan megagrote stookinstallaties continueren wij bij onze vertrouwde externe partners.

De kantoorruimten, presentatieruimten en lunch- en ontspanningsruimte krijgen een laatste finishing touch en dan zijn deze ook klaar voor gebruik.

U bent van harte welkom!

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign