Nieuwe opleidingen stookinstallaties SCIOS 1 t/m 7c gepland

Geplaatst op 05-09-2019

Bent u net als wij weer energiek van start gegaan na een relaxte zomervakantie? Wij hopen het van harte!
Wilt u uw kennis op peil houden en SCIOS-gecertificeerd blijven, dan kunt u weer bij Parkstad Opleidingen terecht.

Bekijk hier een volledig overzicht van alle opleidingen, examens  en periodieke kennistoetsen SCIOS Scopes 1 t/m 7c stookinstallaties, waaronder een aantal gloednieuwe opleidingen!  Nieuw zijn onder meer: SCIOS Scope 3, 4d en 5a en de opfrisinstructies ter voorbereiding op de vanaf 2020 verplichte periodieke kennistoets voor SCIOS gecertificeerde inspecteurs. 
Het overzicht leidt u tevens naar alle informatie over de specifieke opleiding van uw keuze. 

Lees onze nieuwsbrief en meld u nu aan voor het 4e kwartaal 2019 en/of het nieuwe jaar 2020. Wij ontmoeten u graag!

 

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign