Examenbureau voor SCIOS Scopes 1 t/m 10!

Geplaatst op 27-11-2018

Met trots melden we dat Parkstad Inspecties vanaf 2019 namens SCIOS, dé toezichthoudende organisatie voor het keuren en inspecteren van stookinstallaties en elektrische installaties, ook examens zal afnemen voor de Scopes 1 t/m 7c voor stookinstallaties.

Sinds 2015 zijn we al examenbureau voor de Scopes 8, 9 en 10 voor de inspectie van elektra.
Alleen dit jaar al nemen we zo'n 250 SCIOS examens en herexamens af.

Begin 2019 breiden we ook ons lesprogramma uit met opleidingen die voorbereiden op de SCIOS examens Scope 1 t/m 7c voor stookinstallaties en brandstofleidingen, zowel voor het Periodiek Onderhoud, Periodieke Inspecties en Eerste Bijzondere Inspecties (PO, PI en EBI).

In januari volgt meer informatie over het les- en examenprogramma en de leslocaties.
Heeft u belangstelling of nu al vragen, neem dan contact met de afdeling opleidingen op 088 467 73 00.

Op de foto: een aantal SCIOS-inspecteurs voor stookinstallaties van Parkstad Inspecties volgt de instructie veilig werken met elektriciteit. Straks kunnen zij hun bijscholing op het gebied van stookinstallaties ook in huis volgen.

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign