Kopzorgen over wetgeving stookinstallaties? Niet nodig!

Geplaatst op 27-11-2018

Wij weten als geen ander dat gebouweigenaren en gebouwhuurders, assetmanagers, technische of facilitaire medewerkers worstelen met al die - steeds weer wijzigende - wettelijke verplichtingen op het gebied van stookinstallaties, de opstelling hiervan, emissie-eisen en brandstofleidingen. Dat is niet nodig. Wij zijn er om u wegwijs te maken. Vraag vrijblijvend advies aan óf een op maat gemaakte instructiebijeenkomst.

Na het bijwonen van deze instructiebijeenkomst(en) met een of meerdere modules, zijn uw medewerkers weer volledig geïnformeerd. Daardoor kunnen zij onder meer zelfverzekerd het gesprek aangaan met externe partijen over uit te voeren werkzaamheden aan de installaties. 

Gemeente MaastrichtGEMEENTE MAASTRICHT koos voor de modules stookinstallaties en elektrische veiligheid volgens NEN 3140:
“Acht technische medewerkers beoordeelden de opleiding met het maximaal aantal van 5 sterren! 
Conclusies n.a.v. de opleiding waren o.a.:
zeer leerzaam, uiterst kundig, goede mix van theorie en praktijk en versterking van onze kennis”.Voor vrijblijvend advies kunt u bellen met de projectleider op 088-467 73 00.
En ook voor uw organisatie stellen we graag een informatiebijeenkomst of instructie op maat samen. Bel met Ellen Muijrers of Marie-José Houben van de afdeling opleidingen op 088-467 73 00
Of klik hier voor onze instructies met open inschrijving.
 

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign