Onze diensten in vogelvlucht in nieuwe brochure

Geplaatst op 01-06-2017

In onze nieuwe brochure vertellen we over onze aanpak voor uw veilige en duurzame technische installaties. Belangrijk: inspecties voeren we uit vanuit onze adviserings- en opleidingsachtergrond. We kijken naar de vraag achter de vraag!

Op blad 4 kunt u lezen voor welke gas-, biomassa- en oliegestookte toestellen een SCIOS inspectie wettelijk verplicht is en hoe vaak die inspectie moet worden herhaald.
En wist u dat we naast NEN 3140 inspecties voor elektrische installaties en arbeidsmiddelen ook brandrisico-inspecties van elektrisch materieel volgens SCIOS Scope 10 voor de verzekeraars uitvoeren?  

Nu ook EPBD-B onderzoeken naar het rendement van airconditioningsystemen: vanaf 45 kW geïnstalleerd vermogen verplicht én een goede manier om kosten - en milieu - te sparen.

Heeft u vragen? Wellicht vindt u het antwoord in de Vraag en Antwoord rubriek op de website. Of bel ons!

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign