Vacature E-inspecteur (NEN 3140) Rotterdam

Geplaatst op 12-05-2017

Word jij onze nieuwe collega?

Parkstad Inspecties adviseert en helpt bedrijven aan de diverse wettelijke (veiligheids)normen te voldoen. Daarbij zetten we ons in voor een eerlijk gesprek. Met respect voor elkaar, mensgericht en met praktische adviezen.

Als E-Inspecteur Laagspanning (NEN 3140) in de regio Rotterdam inspecteer je bestaande laagspanningsinstallaties volgens de NEN 3140 en nieuwe installaties volgens de NEN 1010 en je stelt gedetailleerde rapportages op.

We vragen: 

Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO-elektrotechniek niveau 4 of gelijkwaardig en de actuele kennis van de NEN 1010 en NEN 3140, een afgeronde cursus inspectietechnieken laagspanningsinstallaties of je bent bereid deze cursus te volgen. Als inspecteur van Parkstad Inspecties ben je bereid te werken aan je persoonlijke erkenning volgens SCIOS Scope 8 en 9. Bovendien beschik je over minimaal twee jaar ervaring met het inspecteren van laagspanningsinstallaties of vijf jaar ervaring als zelfstandig eerste elektromonteur inzake aanleg en onderhoud van deze installaties. Een goede mondelinge en schriftelijke Nederlandse taalvaardigheid en rijbewijs B zijn verplicht.
Je werkt vanaf huis. Samen met je andere collega's uit Zuidwest-Nederland bezoek je voor vaktechnisch en ander overleg geregeld het hoofdkantoor in Schinnen (L).

We bieden:

Parkstad Inspecties biedt een afwisselende en uitdagende functie met uitstekende doorgroeimogelijkheden, in een gezonde organisatie en een hecht team. Onze opdrachtgevers en onze eigen drive om voorop te lopen in de inspectiewereld zorgen voor een dynamische werksfeer. Gezien ons werkterrein gaat onze voorkeur uit naar kandidaten die wonen in de regio Rotterdam. Tot je beschikking staan de nieuwste meetapparaten en hulpmiddelen; zo noteer je je bevindingen tijdens de inspectie meteen op je iPad. We bieden ruime studiefaciliteiten, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 verlofdagen, 13 ADV-dagen per jaar en een bedrijfsauto.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie met motivatie en c.v. naar info@parkstad-inspecties.nl, ter attentie van Etiënne Hochs, algemeen directeur. Voor meer informatie kun je contact met hem opnemen, tel.: 088 467 73 00.

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign