Dag 3 van IV/WV instructie in nieuw practicum

Geplaatst op 04-05-2017

Inmiddels zijn de lessen in onze nieuwe leslocatie in Schinnen volop gestart. Donderdag 4 mei is dag 3 van de instructie Installatieverantwoordelijke/Werkverantwoordelijke. Omdat de derde dag vrijwel alleen om praktijkopdrachten draait, vindt deze les plaats in het nieuwe laagspanningspracticum. Op de foto docent Frank Smits, in afwachting van de cursisten.

Interesse in een NEN 3140 IV/WV instructie met STIPEL certificering? Op 31 mei start een nieuwe cursus. Klik hier voor meer informatie. 
De eerstvolgende instructie NEN 3140 inspecteur (ILS) voor SCIOS Scope 8 start op 24 mei a.s.

    

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy colofon sitemap