superhelden Noor en Ties werken aan uw veiligheid

Geplaatst op 07-04-2017

Op onze nieuwe website is de nieuwe huisstijl goed zichtbaar. Met superhelden Noor en Ties; zij inspecteren of alles duurzaam en veilig is.

Aangescherpte koers

Eind vorig jaar maakten we reeds bekend dat we hard werken aan het doorvoeren van de aangescherpte koers van ons bedrijf. Nog duidelijker willen we laten zien dat veiligheid in onze ogen een dynamisch proces is. Dat vraagt om meer openheid en informatie binnen organisaties, maar ook tussen organisaties en zakenpartners. Wij willen ons inzetten voor een open gesprek: duidelijk, met praktische adviezen en betrouwbaar. En hierbij zijn we altijd geïnteresseerd naar de vraag achter de vraag, de echte behoefte van onze opdrachtgevers.

Nieuwe huisstijl

De uitrol van de nieuwe huisstijl heeft reeds aanvang 2017 plaatsgevonden: in het nieuwe logo werd onze vertrouwde uil in een modern jasje gestoken.

Parkstad Energiediensten

De diensten van onze energieadviestak Parkstad Energiediensten zijn voortaan ook terug te vinden op de Parkstad Inspecties website onder de noemer energie.

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign