Nieuwe huisvesting Parkstad Inspecties

Geplaatst op 07-04-2017

Per 10 april is Parkstad Inspecties verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Breinderveldweg 11 in Schinnen (L). We hebben het karakteristieke pand in Ransdaal/Voerendaal verlaten. De afgelopen maanden is het pand  in Schinnen grondig verbouwd.  Met meer werkplekken en meer leslokalen, waaronder opnieuw een laagspanningspracticum, hebben we weer een huisvesting die past bij onze veranderde en gegroeide organisatie. 

De nieuwe locatie is een zichtlocatie, langs de A76 en direct aan de afslag. Vooral goed zichtbaar als je vanuit het zuiden komt. Een essentieel aspect omdat Parkstad Inspecties in de toekomst zichtbaarder wil zijn.

Etienne Hochs, algemeen directeur, legt uit waarom het pand in Schinnen werd aangekocht:  “Jaarlijks komen bij ons honderden cursisten over de vloer voor cursussen over elektrische veiligheid en stookinstallaties. Dat getal zien we elk jaar flink toenemen. In ons pand in Ransdaal werd het steeds moeilijker om hen goed te ontvangen. We hadden meer ruimte nodig. Daarnaast is ook  het aantal medewerkers de afgelopen jaren gegroeid. Zij zijn zeker niet allemaal dagelijks op kantoor. Onze accountmanagers en inspecteurs zijn voornamelijk op de weg of bij klanten. Maar op specifieke dagen hebben we gewoon een gebrek aan werkplekken. Medewerkers gingen al zo flexibel mogelijk om met de beschikbare ruimtes en stelden zich creatief op. Maar ergens hield het natuurlijk op.”

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign