Nieuw logo Parkstad Inspecties

Geplaatst op 05-02-2017

De vertrouwde groene uil is gebleven, nu in een eigentijds jasje. Dat past beter bij de aangescherpte koers van ons bedrijf. Daarom is ook onze vertrouwde slogan ‘veiligheid als norm’ gegroeid naar ‘veiligheid meer dan norm’.

Het eerlijke verhaal

We zijn en blijven de onafhankelijke en deskundige kennispartner voor veilige en gezonde werk- en woonomgevingen. Daarvoor leveren we inspecties en adviezen over veilige en duurzame technische installaties, aangepast aan de maatschappelijke behoeftes. We laten nog duidelijker zien dat we een eerlijk verhaal vertellen; mensgericht en met praktische adviezen. Door op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag komen we bij de echte behoefte van onze opdrachtgevers. En die gaat soms verder dan de norm, wet of verzekering voorschrijft. Vandaar de aangepaste slogan: Veiligheid meer dan norm!

Begin 2017 volledig over op nieuwe huisstijl

De uitrol van de nieuwe huisstijl vond geleidelijk plaats in de periode november 2016 - april 2017. 

Op 4 november maakten de Parkstad Inspecties collega's al kennis met de nieuwe huisstijl. De taart werd aangesneden door de beide directeuren van het bedrijf: Frank Smits (l) en Etienne Hochs (r). 

Uitleg over het logo van ontwerper Luc Janssen van Ask for Graphics:

Parkstad Inspecties observeert, rapporteert, adviseert, overlegt en handelt. Vanuit een professioneel oogpunt en gebaseerd op kennis en kunde. ‘Kijkend door het oog van de uil.’ Een kritische doch toegankelijke blik, die vertrouwelijk, eerder, bescheiden en nuchter is.

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy sitemap webdesign gosidesign