NEN 2767 conditiemeting deel II

Cursus NEN 2767

NEN 2767 conditiemeting deel II

Kosten per persoon: € 2.895,-
excl. btw en examen, incl. lunch, lesmateriaal en certificaat van deelname

Conditiemetingen zijn een waardevol instrument om de onderhoudsstaat van installaties en gebouwen vast te stellen. De NEN 2767 methodiek biedt een objectieve en eenduidige werkwijze om een conditiescore vast te stellen. Maar dan moeten de conditiescores wel op de juiste manier zijn toegekend! De praktijk wijst uit dat een instructie onmisbaar is om de methodiek uit de NEN 2767 juist toe te passen. Met deze verdiepende instructie leert u om te gaan met de dilemma's uit de praktijk. Een eventueel SCEV-diploma toont aan dat uw kennis objectief is getoetst.

Voor wie bestemd

Deze instructie is bestemd voor ervaren NEN 2767 inspecteurs, die voorbereid willen worden op het SCEV-examen. Zij zijn eerder geïnstrueerd in de modules 1 t/m 3 van de NEN 2767, bijvoorbeeld tijdens de instructie NEN 2767 conditiemeting deel I en zij beschikken over een VCA-certificaat.
Voor een succesvolle afronding dienen deelnemers te beschikken over enige rapportagevaardigheden, materialen- en gebrekenkennis en kennis over onderhoud binnen de eigen vakdiscipline Bouwkunde of Werktuigbouwkunde.

NEN 2767 conditiemetingen bepalen voor E- en W-installaties

De lesstof behandelt module 4, maar we starten met een opfris van de kennis van de eerdere modules. In de eerste 3 lesdagen leert u daarnaast de voorbereiding van een inventarisatie en inspectie. We behandelen materialen- en gebrekenkennis per vakdiscipline. Dag 4 en 5 gaat u vooral met het geleerde aan de slag in de praktijk, waarbij de resultaten steeds plenair worden besproken. Dag 6 bereidt u voor op het SCEV-examen 'NEN 2767 Onderhoudsinspecteur Vastgoed'. Neem voor een gedetailleerd of eventueel aangepast lesprogramma contact met ons op.

Duur en lestijden

De instructie duurt 12 dagdelen (van elk 3 uur).
Lestijden: van 09.00 tot 16.00 uur (graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn).

Anderen keken ook naar:

  • NEN 2767 instructie deel I - Modules 1 t/m 3
  • Module 5: voor verdieping in de MJOP. Ter voorbereiding dient tenminste onze instructie Deel I te worden gevolgd. Parkstad Inspecties biedt module 5 op dit moment nog niet aan; geïnteresseerden kunnen deze 1-daagse module bij NEN volgen en bij voldoende belangstelling in 2019 ook bij Parkstad Inspecties
disclaimer privacy sitemap cookies webdesign gosidesign

Notice: Undefined index: cookie_instellingen_ingesteld in /home/parkstadinspec/domains/parkstad-inspecties.nl/public_html/views/paginas/main.php on line 374