Is deze nieuwsbrief onleesbaar? Klik hier voor de online versie.
nieuwsbrief header
Nieuwsbrief Parkstad Inspecties gaat live!
 
Parkstad Inspecties gaat live!
 
In deze nieuwsbrief:
devider
Onze superhelden Noor en Ties
Onze superhelden Noor en Ties
 

Hebt u onze nieuwe website met de nieuwe huisstijl al gezien? Met superhelden Noor en Ties; zij inspecteren of alles duurzaam en veilig is.

Aangescherpte koers

Eind vorig jaar maakten we reeds bekend dat we hard werken aan het doorvoeren van de aangescherpte koers van ons bedrijf. Nog duidelijker willen we laten zien dat veiligheid in onze ogen een dynamisch proces is. Dat vraagt om meer openheid en informatie binnen organisaties, maar ook tussen organisaties en zakenpartners. Wij willen ons inzetten voor een open gesprek: duidelijk, met praktische adviezen en betrouwbaar. En hierbij zijn we altijd geïnteresseerd naar de vraag achter de vraag, de echte behoefte van onze opdrachtgevers.

devider
Nieuwe huisvesting

Per 10 april is Parkstad Inspecties verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Breinderveldweg 11 in Schinnen (L). Met meer werkplekken en meer leslokalen, waaronder opnieuw een laagspanningspracticum. Een huisvesting die past bij onze veranderde en gegroeide organisatie. 

 
Nieuwe huisvesting
devider
Foto's, nummers en nette mensen maken het verschil
Foto's, nummers en nette mensen maken het verschil
 

Bij Allbrass Industrial staat veiligheid hoog in het vaandel, stelt Erik ten Heggeler, hoofd Civiele Dienst. “Het is voor ons niet alleen een verplichting. We willen bovenal dat onze mensen veilig kunnen werken. Dat begint met de dingen te doen, zoals het hoort.”

devider
"Een organisatie met korte lijnen en vaste contactpersonen"

In opdracht van installatiebedrijf Rooijakkers uit Keldonk werden de verwarmingsinstallaties en brandstofleidingen bij enkele locaties van Goossens Wonen en Slapen gekeurd. Kitty Rooijakkers: "De korte communicatielijnen, de uitgebreide uitleg en het meedenken naar een constructieve oplossing, zowel technisch als financieel, vind ik de grote pluspunten van Parkstad Inspecties."

 
devider
Elke schijn van belangenverstrengeling vermijden
Elke schijn van belangenverstrengeling vermijden
 

In het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. worden de medische ruimten K3 elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat beperkt de jaarlijkse kosten; ze worden immers over vijf jaar verdeeld. Bovenal is het overzichtelijk, stelt Cengiz Karaagac, de beheerder van het gebouw. 

devider
Vacature NEN 3140 inspecteur

Onze E-Inspecteur Laagspanning (NEN 3140) voor Noord-Nederland inspecteert bestaande en nieuwe elektrotechnische installaties in met name de provincies Groningen en Friesland. Je stelt zelf gedetailleerde rapportages op, veelal met je IPad tool. Je bent of wordt door ons opgeleid voor een SCIOS Scope 8 en 9 erkenning.

 
Vacature NEN 3140 inspecteur
devider
Opleidingen voorjaar 2017
Opleidingen voorjaar 2017
 

Dit voorjaar starten onder meer de instructies:

devider
Parkstad Inspecties Volg ons op twitter linkedin
devider
Breinderveldweg 11, 6365 CM Schinnen
T: +31 (0) 88 467 7300 · www.parkstad-inspecties.nl · info@parkstad-inspecties.nl
 
slogan
 
Liever geen nieuwsbrief? Klik hier om u af te melden.