Vacature medewerker opleidingen voor 20 uur (standplaats Schinnen)

Geplaatst op 05-07-2018

Parkstad Inspecties adviseert en helpt bedrijven aan de diverse wettelijke (veiligheids)normen te voldoen. Daarbij zetten we ons in voor een eerlijk gesprek. Met respect voor elkaar, mensgericht en met praktische adviezen.

Met zo’n 45 inspecteurs en adviseurs werken wij voor opdrachtgevers door heel Nederland. Onze opleidingstak leidt inspecteurs van technische installaties op en leert medewerkers van opdrachtgevers veilig werken met stookinstallaties en elektriciteit. Dat doen we op locatie bij de klant of op ons kantoor in Schinnen. In de leslokalen en het nieuwe, gecertificeerde laagspanningspracticum verzorgen onze docenten vrijwel dagelijks 1- of meerdaagse instructies. Snel inspringen op nieuwe opleidingsvragen en maatwerktrainingen zijn onze specialiteiten.

Onze opleidingstak is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Daarom breiden we ons team uit met een:

MEDEWERKER OPLEIDINGEN (20 UUR)

Samen met je collega verzorg je het hele proces rondom de opleidingen voor onze opdrachtgevers. Samen zijn jullie het aanspreekpunt voor zowel klanten als docenten.

De werkzaamheden zijn onder meer:

  • planning en voorbereiding van de opleidingen bij ons op kantoor en bij opdrachtgevers;
  • advies aan klanten over standaard- of maatwerkoplossingen en opstellen van offertes;
  • het bijhouden van de opleidingsinformatie op onze website;
  • het verzorgen van lesmateriaal;
  • administratieve taken rondom inschrijvingen en facturatie.

We vragen

Omdat je dagelijks bezig bent met de organisatie van onze opleidingen vragen we goede organisatorische vaardigheden van je. Je werkt graag samen, je bent accuraat en je houdt overzicht.

Benodigde kennis en vaardigheden:

  • mbo-niveau in combinatie met soortgelijke werkervaring;
  • commerciële instelling;
  • servicegerichte houding met oog voor kwaliteit;
  • vloeiende kennis van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
  • ervaring met de gangbare office-software.

We bieden

Parkstad Inspecties biedt een afwisselende en uitdagende functie met uitstekende doorgroeimogelijkheden, in een gezonde organisatie en een hecht team. Onze opdrachtgevers en onze eigen drive om voorop te lopen in de inspectie- en technische opleidingswereld zorgen voor een dynamische werksfeer. We bieden ruime studiefaciliteiten, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 verlofdagen en 13 ADV-dagen per jaar op basis van een fulltimedienstverband.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV naar info@parkstad-inspecties.nl, ter attentie van Etiënne Hochs, algemeen directeur. Voor meer informatie kun je contact met hem opnemen, tel.: 088 467 73 00.

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy colofon sitemap