Vacature planner landelijke inspecties (m/v) - standplaats Schinnen

Geplaatst op 01-01-2017

Parkstad Inspecties adviseert en helpt bedrijven aan wettelijke (veiligheids)normen te voldoen. Daarbij zetten we ons in voor een eerlijk gesprek. Met respect voor elkaar, mensgericht en met onafhankelijke en praktische adviezen.

Als een van de grootste onafhankelijke inspectiebureaus in Nederland en met inspecteurs in alle delen van het land, werken we voor vele gerenommeerde bedrijven en instanties. De planner speelt een cruciale rol in het contact met onze klanten, want van een vriendelijke houding en duidelijke afspraken worden zowel opdrachtgevers als inspecteurs blij!

Je plant werkzaamheden door heel Nederland in van zo'n 20 inspecteurs van elektrische installaties

Je werkt vanaf het hoofdkantoor in Schinnen. Je zorgt ervoor dat klanten die een opdracht voor een inspectie hebben gegeven tijdig en correct worden gebeld voor het maken van een afspraak. Je vertelt de klant wat de inspectie inhoudt en wat de impact hiervan zou zijn. Vervolgens vul je alle relevante projectgegevens in de agenda van de betreffende inspecteur en zorgt ervoor dat de inspecteur over de juiste documentatie beschikt. In deze functie heb je zowel contact met onze opdrachtgevers als de inspecteurs.

We vragen: 

Je beschikt over een afgeronde opleiding op MBO niveau 4. Je hebt ervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur in een technische omgeving. Een elektrotechnische achtergrond is niet noodzakelijk, wel ben je bereid je te verdiepen in de werkwijze bij inspecties. Tijdens je introductie ga je daarom enkele dagen op pad met een inspecteur. Je bent vertrouwd met MS Office. Je vindt het leuk om binnen een team te werken en toch zelfstandig te werken, je bent pro-actief, precies, stressbestendig en servicegericht. Het betreft een fulltime functie.

We bieden:

Parkstad Inspecties biedt een afwisselende en uitdagende functie met uitstekende doorgroeimogelijkheden, in een gezonde organisatie en een hecht team. Onze opdrachtgevers en onze eigen drive om voorop te lopen in de inspectiewereld zorgen voor een dynamische werksfeer. We bieden ruime studiefaciliteiten, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 verlofdagen en 13 ADV-dagen per jaar.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV naar hrm@parkstad-inspecties.nl, ter attentie van Etiënne Hochs, algemeen directeur. Voor meer informatie kun je gerust contact met Etiënne opnemen, tel.: 088 467 73 00.

Maasziekenhuis Pantein

Parkstad Inspecties inspecteert de elektrische installaties in de medische ruimten voor het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. De medische ruimten K3 worden elk jaar gekeurd volgens NEN 3140. Daarnaast wordt ieder jaar een vijfde deel van de keuringen uitgevoerd van de medische ruimten K1 en K2. Dat...

Goossens Wonen via Rooijakkers

Vorig jaar voerde Parkstad Inspecties SCIOS inspecties uit aan de stookinstallaties en brandstofleidingen bij Goossens Wonen en Slapen in Roermond, Nuenen en Erp. Dat deed Parkstad Inspecties in opdracht van Rooijakkers Installatietechnieken BV in Keldonk (Noord-Brabant). Een installatiebedrijf waar...

Quadrance

Voor Quadrance voerde Parkstad Inspecties voor zestien panden van de gemeente Deventer de NEN 2767 inspecties en de energiescan uit. De bedrijven hebben met elkaar een convenant afgesloten zodat de samenwerking goed geregeld is. Daarnaast werd voor enkele panden gekeken naar de bouwkundige condities...

Everris International

Voor Everris International B.V., locatie Heerlen, voerde Parkstad Inspecties reeds een breed palet aan diensten uit, van NEN 3140 keuringen voor de installaties en de arbeidsmiddelen, het geven van de periodieke instructies, het samenstellen van het handboek volgens NEN 3140 tot het inspecteren van...

Powertec Diesel Services

Parkstad Inspecties werkt nauw samen met Powertec Diesel Services. Er is een convenant afgesloten waarbij Parkstad Inspecties Powertec Diesel Services ondersteunt bij het uitvoeren van SCIOS Scope 4 en 7c inspecties aan noodstroomaggregaten. Volgens het Activiteitenbesluit moeten noodstroomaggregate...
disclaimer privacy colofon sitemap